Fish cooked Punjabi style with, Chili, Capsicums, and Garlic and finished with peppery tomato sauce
Fisch, gekocht mit Punjabi stil Chili, Knoblauch und mit pfeffriger Tomatensauce
CHF 34.50
45 -
Madras Fish Curry
Fish tempered in traditional Tomaten gravy and South Indian spices
Fisch, gekocht in traditioneller Tomaten Sauce und Süd indischen Gewürzen
CHF 34.50
46 -
Kerala Fish Curry
Fish cooked in Chef’s Special Reciepe with creamy Coconut Sauce
Fisch, gekocht Spezialrezept des Chef’s, mit cremiger Kokosnusssauce
CHF 34.50
47 -
Prawns Curry
Prawns cooked in traditional curry sauce, ginger and Indian spices
Crevetten gekocht in der traditionellen Curry Sauce mit Ingwer und Indische Gewürze
CHF 35.50
48 -
Saag Prawns
Prawns Cooked with Fresh delicate Spinach and Mild Spices
Crevetten, gekocht mit frischem Spinat und milden Gewürzen
CHF 35.50
49 -
Prawns Mughlai
Prawns cooked in Cashew-nuts and coconut cream sauce with a generous helping of Chefs selected spices
Crevetten, gekocht mit Cashew-Nüssen, Kokosnusscreme und Sauce, grosszügig gewürzt vom Chef
CHF 36.50
122 -
Prawns Jalfreji
Prawns cooked with, Capsicums, onions, Garlic and finished with peppery tomato sauce
Crevetten gekocht mit Kapsikums, Zwiebeln, Knoblauch, an einer pfeffrigen Tomatensauce
CHF 35.50
123 -
Prawns Vindaloo
Prawns and potatoes cooked in a bit spicy and chef’s special sauce
Crevetten und Kartoffeln, gekocht an der Sauce vom Chef, ein wenig scharf